Friday, April 11

Jodoh itu Pasti Bertemu

 
Jodoh itu pasti bertemu....

Hermmm,...
Sometimes, ase cemburu tengok kawan2 yang dah ada"calon" tak rasmi. Happy semacam je. Aku pun nak try ase gak perasaan tu. Tapi nak buat macam mana bukan rezeki aku lagi.

Allamdulillah....Allah masih mahu menjaga hatiku untuk seseorang yang lebih berhak lagi.

Bila cakap pasal jodoh ni...hermmm...entah lah... kenapa lambat sangat jodoh aku nak muncul ni. Tak sabar nak tengok jodoh itu macam mana.

How to tackle man? Lol... soalan cepumas betol la....
Kadang-kadang ada terfikir jugak, kenapa aku ni susah sangat nak approach lelaki ea?
vice versa la...
Entah kenapa aku susah benar nak react to any _ _ _ _ _ _....
for example ; if ada orang yang usha aku, duk senyum2 (kadand2 aku je perasan lebih) ...aku susah nak balas senyuman tu, aku akan terus menunduk. Jadi malu nak balas balik
Kalo kat wad pulak, kalo ada doc yang datang dekat, aku yang akan lari dulu. Yelah, segan kalo ada dokter lelaki mai duk sebelah...

How to react to man?????
-__-



..Try to SPREAD the love.. ^_^

Post a Comment

My Blog's Birthday

Daisypath Anniversary tickers